- Autor: Yohanka
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 400 |
Česnek | 6 |
Olej palmojádrový, kokosový | 10 |
Dochucovadla:
kurkuma, sladká paprika, bylinkový pepř,
Energetická hodnota celkem: 1193 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 597 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Celer oloupat, nakrájet na hranolky, pokapat olivovým olejem, přidat kurkumu, sladkou papriku, česnek a bylinkový pepř a nechat stát cca 30 min. Péct v předehřáté troubě na pečicím papíru cca 30 min při 190 °C Nejlépe chutnají s teplou rajčatovou omáčkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.